Режисьор: Роб Райнър

                Сценарист: Майкъл Дъглас, Палома Гузман, Франсис Стернхаген, Стерлинг Джеринс, Йайа ДаКоста, Даян Кийтън, Дейвид Аарън Бейкър, Франки Вали, Анди Карл и др.

 

   Майкъл Дъглас е актьор, който едва ли има нужда от сериозно представяне. Точно той се нагърбва с изпълнението на главната роля в невероятната комедия на Роб Райнър, в която преобладават елементи на драма и романтика. Героят на Дъглас се казва Орен и се занимава от дълги години с продажбата на имоти. Вече му е дошло времето да се оттегли от бизнеса, но той иска да го направи подобаващо. Намерението му е да осъществи успешна продажба на хубав имот и едва тогава да слезе от сцената. За съжаление в живота невинаги се получава това, което искаме и възрастният човек ще осъзнае сам колко е вярно това твърдение. Главният виновник за коренното преобръщане на живота му става собственият му син, с когото не са в добри отношения. Той обаче идва при баща си заедно с неговата внучка, за която Орен изобщо не знае.

   Детето обаче е факт, ето защо сега дядото трябва да я гледа и да се грижи за нея. Освен че покрай ангажиментите с внучето Орен няма да се пенсионира скоро, той ще извлече и доста положителни неща за себе си. Преди всичко той няма никакъв опит в гледането на деца, но това изобщо не може да се каже за неговата съседка. Живеещата в отсрещния апартамент жена има голямо сърце, не се колебае да раздава обичта си и е изключително търпелива към хората. Ето защо за нея не представлява трудност да се справи по блестящ начин с отглеждането за детето. Животът на дядото се променя значително, но само ако останем с него до самия край, ще разберем как ще завърши всичко за него. Понякога точно когато нещата изглеждат лоши, се оказва, че съдбата е решила да ни изненада приятно и да ни отвори нови хоризонти. Такъв е случаят с Орен и неговата внучка.Посетен: 1254
почивка