Световна премиера: 24.10.2014

                Сценарист: Жулиет Сноудън, Стайлс Уайт

                Режисьор: Стайлс Уайт

                В ролите: Оливия Кук, Робин Лайвли, Дъглас Смит, Матю Сетъл , Дарън Кагасоф, Ана Кото, Бянка А. Сантос, Вивис Кортес, Шели Хениг

 

   Поредният хитов филм в сферата на хорърите ще имат възможността да гледат всички от многобройната зрителска аудитория. В него главните герои ще се изправят пред неща, които по своя характер са достатъчно странни и зловещи. Все пак в света на ужасите това е нещо типично, ето защо сюжетът няма как да не предизвика интерес в почитателите на подобни филми. Възможно ли е осъществяването на връзки с отвъдния свят, който е обект на постоянен интерес от страна на различни хора? Има ли начини за свързване с други сили от друга планета, в съществуването на които често се гледа с пълен скептицизъм и напрежение? Всеки, който изгледа този филм, по всяка вероятност веднага ще си промени мнението. Това е хорър, който за нищо на света не трябва да се пропуска.

   Заглавието на филма е същото като името на една прочута и известна дъска. Тя е свързана с провеждането на сеанси със спиритичен характер. Дъската е пълна с цифри, букви и различни символи. Въпросните символи съдържат скрити послания и ако бъдат разгадани, могат да дадат интересни отговори. Всъщност благодарение на тях е възможно не просто да се осъществи контакт със света на мъртвите. Също така това дава възможност за получаване на отговори на разнообразни въпроси. Питанията могат да имат личен, интимен или всякакъв друг характер. Има ли обаче някой, който наистина иска да получи подобни отговори? Със сигурност отговорът на този въпрос е положителен. През какви изпитания ще преминат главните герои и ще могат ли да изживеят до края невероятното приключение, в което се озовават? Филмът е в сферата на хорърите и непременно трябва да се гледа от почитателите на този култов и несъмнено много популярен жанр. Очаква ни вълнуващо и незабравимо приключение, пълно с неизвестности.

 Посетен: 1277
почивка