Световна премиера: 21.02.2014

                Сценарист: Уилям Робърт Кари

                Режисьор: Уилям Робърт Кари

                В ролите: Алисия Силвърстоун,Били Бърк, Аманда Джой Микалка, Чандлър Меси, Жанета Арнет , Амелия Роуз Блейър, Майкъл Спиърс

 

   Младото момиче Вали Сю е името на главната героиня във филма на Уилям Робърт Кари Ангели  в Стардъст. Той е едновременно сценарист и режисьор и успява да предложи на зрителската аудитория увлекателен и интересен сюжет. Вали има живот, който на моменти изглежда странен. Преди всичко нейната майка Тами е изключително безотговорна, но момичето решава, доколкото може, да поддържа отношения с нея. Също така тя води диалози с въображаемия си приятел по прякор Каубоя. Нейните две най-добри приятелки пък също са сред хората, които присъстват в живота на момичето. Като всички млади хора и тя има мечта, която е твърдо решена да осъществи на всяка цена. Каква е тя и дали наистина ще успее да го постигне?

    Всъщност Вали си мечтае един ден да напусне родния си град, за да потърси по-интересен и разнообразен живот. За да стане това обаче, тя трябва доста да почака. Междувременно надеждите на Вали се подхранват непрекъснато и тя крои планове как да постигне целта си. Донякъде може да има полза от едно обстоятелство, което на пръв поглед няма нищо общо с нея. Става въпрос за авто киното, което в момента не функционира и е отдавна затворено. В продължение на дълги години обаче именно това кино е било основната атракция за местните жители, което е осигурявало тяхното забавление и разнообразие. В този филм на Кари Алисия Силвърстоун и Били Бърк са две от имената на актьорите, които се открояват от състава. Екранни партньори на двамата са още Майкъл Спиърс, Чандръл Меси и още много други. Дали едно младо момиче ще напусне родния си град и как ще го приеме Тами – нейната изключително несериозна и безотговорна майка? Драматичната комедия Ангели в Стардъст дава отговор на тези въпроси.