Режисьор: Ноел Кларк

                Сценарист: Ноел Кларк

                В ролите: Брайън Кокс, Ноел Кларк, Иън Сомърхолдър,  Алексис Нап, Люк Хемсуърт, Майкъл Биспинг, Ниъл Грег Фултън, Али Кук, Арт Паркинсън

 

    Ноел Кларк е всестранно развита личност и ни го демонстрира със създаването на напрегнатия трилър Аномалията. Освен като режисьор и сценарист на филма, Кларк се нагърбва и с изпълнението на главна роля. Ето защо заслугата за успеха на продукцията е почти напълно негова, но великолепната актьорска игра на останалите му екранни партньори също не бива да се пренебрегва с лека ръка. Главният герой много скоро ще разбере какво означава явление с аномален характер, защото самият той попада в меко казано странно и необяснимо положение. То обаче е безспорен факт, ето защо няма време за губене. Единственото, към което героят трябва да се стреми, е час по-скоро да намери изход от тази задънена улица. Това няма да му бъде лесно, защото може да разчита единствено на себе си.

   Бивш военен внезапно се събужда и открива, че се намира в автомобил ван. Той обаче няма никаква представа и ясни спомени как точно е попаднал на това място. Дали е станал жертва на отвличане и ако е така, кои са неговите похитители? Може ли да става въпрос за допускането на невероятна грешка? Дори и да е така, мъжът няма никакво намерение да остава във вана завинаги. Ето защо той е решен да се бори докрай и с помощта на всичко, което е научил през годините на военна служба, да разгадае тази аномалия. Дали ще успее и доколко са силни и опасни неговите врагове? Това ще разберат единствено онези членове от зрителската аудитория, които останат до края с военния и проследят всички негови преживявания. Много от тях ще бъдат такива, каквито едва ли някой има желание да му се случат. Като истински военен обаче попадналият в плен мъж ще се опита да разбере как се е стигнало до тази странна ситуация.

 Посетен: 1405
почивка