Световна премиера: 20.01.2014

                Сценарист: Грег Араки

                Режисьор: Грег Араки

                В ролите: Шерил Лий, Дейл Дики, Шайло Фернандез, Томас Джейн, Кристофър Мелони, Габури Садиб, Анджела Басет, Ева Грийн, Шайлийн Уудли, Бренда Ко, Джейкъб Артист

 

   Животът на едно младо момиче коренно се променя, когато един ден нейната майка изчезва без следа и никакво логично обяснение. Кат на пръв поглед е напълно нормално момиче като останалите си връстници. Тя е приета да учи в колеж и излиза с добра приятелска компания. Също така момичето обича да слуша Депеш Мод и дори има дързостта да поставя под сериозна критика действията на своите родители, когато сметне, че това е необходимо. След изчезването на майката обаче всичко се сгромолясва. Точно когато това събитие се случва, Кат е почти обвързана с момчето, което живее в отсрещната къща. За съжаление тази щастлива авантюра трябва да почака, защото сега Кат има сериозни и много трудни за решаване проблеми.

   За нея и бащата наистина няма логично обяснение за внезапното изчезване на майката. Те обаче трябва да продължат да живеят както досега, макар това несъмнено да е много трудно. Минават няколко години, а от изчезналата преди време жена все още няма никаква следа. Какво наистина се е случило? Като цяло двамата изглеждат примирени и ще продължат да живеят с мъката и тъгата по загубата на близък човек. Точно тогава обаче в съзнанието си Кат започва да вижда образи на майка си, които са коренно различни един от друг. Това става причина интересът на семейството към изчезването на жената да се поднови с нова сила и може би този път нещата да се доведат докрай. Има ли някакви изгледи изчезналата преди години майка на Кат да се върне или образите в съзнанието на момичето са всъщност естествен резултат от загубата на родител? Този напрегнат трилър на всяка цена трябва да се гледа, а зрителите ще бъдат държани в пълно напрежение чак до финала.