Световна премиера: 11.04.2014

Сценарист: Скот Ротман, Раджив Джоузеф

Режисьор: Айвън Райтман

В ролите: Кевин Костнър, Франк Лангела, Розана Аркет, Денис Лиъри, Патрик Ст. Есприт, Тери Крюз, Том Уелинг, Сам Елиът, Дженифър Гарнър, Елън Бърстин

   Кевин Костнър е актьорът, който изпълнява главната роля във филма на Райтмън Ден на подбора. Неговият герой се нарича Сони Уийвър, който е треньор по футбол. Тъй като отбор от щата Кливланд се намира в затруднено положение, от треньора се иска да намери правилния човек за ключова позиция. Това обаче изобщо не е лесно, тъй като кандидатите за нея са много. Освен това всичките са млади и амбициозни момчета, които имат една заветна мечта. Тя е да играят в елитната лига и са готови на всичко, за да заслужат доверието на Уийвър. Определено на него няма да му е лесно, но всъщност няма връщане назад. Ако не съумее да намери най-подходящия за позицията, футболът в Кливланд ще спре да функционира.

   Тъй като денят на подбора все повече наближава, Сони е изправен пред сериозно предизвикателство. В резултат на това той бързо прекрачва границата между професионалния и личния живот, а това може да повлияе негативно на правилния избор. Филмът съдържа немалко елементи на комедия, а невероятният Костнър отново е на висота. Той е изправен пред един сериозен проблем, решаването на който до голяма степен ще оправи положението с футбола в Кливланд. Само една погрешна стъпка обаче може да струва много не само на отбора, но и на него самия. Как ще се справи Сони с това предизвикателство и какво се изисква за да се намери най-подходящият човек, който да спаси отбора по футбол?

 Посетен: 1539
почивка