Режисьор: Хенрик Рубен Генц

                В ролите: Джеймс Франко, Кейт Хъдзън, Дермъд Муртах, Ана Фриъл, Том Уилкинсън, Омар Си, Сам Спрюъл, Даяна Хардкастъл, Ласко Аткинс

 

   Том и Ана Рийд са добри хора, но това не им пречи да се забъркат в може би най-неприятния случай в живота им. Когато това е вече факт, за връщане назад изобщо не може да се говори. В главните роли са двама актьори от световна класа – Джеймс Франко и Кейт Хъдзън. Рубен Генц е режисьор на хитовия криминален трилър, който със сигурност ще държи зрителите в огромно напрежение до самия край. Макар че са щастливи заедно, мъжът и жената имат сериозни поводи за притеснение. Те за затруднени във финансово отношение поради разходите за ремонт на дома на Ана в Лондон. Двамата дължат много пари, без връщането на които не могат да осъществят заветната си мечта. Тя е да създадат в новия си дом щастливо и задружно семейство.

   Когато обаче разбират, че в жилище на по-долния етаж има 400 хиляди долара в брой, те виждат спасителния път. Понеже са честни, нямат намерение да вземат повече, отколкото им е необходимо. Предишният собственик на парите е убит, затова едва ли може да им попречи. Скоро обаче двойката се увлича и започва да харчи неразумно много пари, с което поддържа висок стандарт на живот. Ана и Том не знаят, че парите вече са били откраднати от мъж, който ги счита за своя собственост. Ето защо веднага щом научава за внезапно настъпилата промяна, той тръгва по петите на двойката. Дали наистина ще ги убие безмилостно за да си вземе парите или мъжът и жената ще се окажат по-хитри и съобразителни? Семейство Рийд ще преживее неща, които едва ли някога иска да им се случат отново. Добрите хора като тях попадат често в изключително сериозни проблеми, измъкването от които е свързано с полагането на много усилия и плащането на прекалено висока цена.