Премиера в България: 07.11.2014

                Световна премиера: 29.08.2014

                Сценарист: Робърт Бен Гарант

                Режисьор: Кевин Грютерт

                В ролите: Дейвид Андрюс, Лариса Олейник, Ана Де Ла Регуера, Амбър Стивънс, Джоел Картър, Марк Уебър, Сара Снук, Крис Елис

 

   Джезабел е филм, режисиран от Кевин Грютерт. Същият този режисьор създаде преди време хитовата продукция Убийствен пъзел 6. Ето защо всички от зрителската аудитория могат да са сигурни на сто процента, че ги очаква едно вълнуващо и неповторимо изживяване. В продукцията преобладава трилъра с елементи на хорър, което само по себе си е достатъчно да задържи вниманието на зрителите докрай. Какво ще се случи с главната героиня Джезабел и пред какъв враг ще се изправи? Най-важното е обаче, когато това стане, ще успее ли да победи или дори нейните способности ще се окажат недостатъчни пред мощта и силата на непознатото? Това са само част от въпросите, които със сигурност си задават голяма част от почитателите на филмите на ужаси.

   Всъщност Джезабел иска да започне живота си наново, като за целта първо е необходимо да подреди мислите си. Преди време тя губи своя любим, който претърпява тежък инцидент, завършил фатално за него. На първо време момичето решава, че най-доброто за нея място е бащиният дом. Когато отива обаче, тя открива, че той е напълно различен от този дом, който тя помни. Освен че е порутен и почти разрушен, нещо в него не изглежда наред. Джезабел скоро ще разбере какво е то, но няма ли това да се окаже решаващо за нейния живот? В къщата момичето намира тайнствен подарък, за който става ясно, че е оставен от нейната покойна майка. Дали обаче родителят е бил този, оставил дар за детето си? В дома се е настанило потайно и зло същество, което притежава изключителни и свръхестествени способности. Освен това чудовището е свързано с покойната майка на момичето и си е поставило една цел, която за нищо на света не би престанало да следва. Всеки, настанил се в дома, трябва незабавно да бъде убит.

 Посетен: 1918
почивка