Режисьор: Тошиаки Тойода

                В ролите: Юя Ягира, Йосиюки Ябе, Масахиро Хигашид, Кенто Нагаяма, Тайти Саотоме, Рио Кацудзи, Таканори Ивата, Кензо, Ели и др.

 

   Гарвани 3 Спасение е култов екшън, който ще ни отведе изцяло в света на бойните изкуства. В една школа попадат заедно добри приятели, които като всички останали искат да станат професионалисти и да спечелят голямото и престижно звание. За да стане това обаче, им предстои да преминат през поредица от трудни за преодоляване изпитания. Всичко се развива много добре до момента, в който идва време за полагането на финалния изпит. Той е решаващ, защото на него най-добре ще се види кой какво е научил през времето, прекарано на обучение. Но докато всички се стремят да се подготвят добре и да докажат отличните си умения, едно събитие може коренно да обърка техните планове за неопределен период от време. Всичко започва, когато една друга школа по бойни изкуства обявява открита война.

  Пред подготвящите се за изпита има само една единствена алтернатива – да приемат хвърлената ръкавица смело и непоколебимо. Независимо че е време да се учи за изпит, за майсторите на бойни изкуства едва ли има по-добра възможност от тази да приложат наученото на практика. Освен това в директните двубои с противниците всеки от тях ще получи шанс да се докаже като най-добрия ученик и така своевременно да се сдобие с голямата награда. Какво ще се случи в сблъсъка между двете школи и подготвена ли е групата от приятели за такъв развой на събитията? Дали някой от тях няма сериозно да пострада или пък всички ще преминат успешно през това изпитание? Нищо не е сигурно в света на бойните изкуства, защото едните винаги са били и ще бъдат  по-добри от другите. Когато обаче трябва да се защитават мъжките чест и доблест, нищо друго няма значение и бива изтласкано веднага на заден план. Вместо да се свият, от школата отговарят подобаващо на предизвикателството.Посетен: 1222
почивка