Сценарист: Джоф Мур, Дейвид Росаментиер

                Режисьор: Джоф Мур, Дейвид Росаментиер

                В ролите: Оливия Уайлд, Бен Шуарц, Норбърт Лео Бътз, Рей Лиота, Джейн Фонда, Джен Харис, Кен Хауърд, Сам Рокуел, Мишел Монаган, Джуди Денч

   Дъг Варни е провинциален фармацевт, чийто живот обаче е като цяло скучен и много еднообразен. Също така той не е особено уважаван от хората, които го заобикалят. Сред тях са не само съпругата му Каръл, но също така и работниците му в аптеката. Тя е купена от бащата на жена му, така че и тъстът му не е сред хората, с които Дъг се намира в особено добри отношения. Дали неговият начин на живот ще си остане все така скучен или пък ще се случи нещо, което да го промени напълно? Става точно това, и то съвсем скоро. Един ден Варни се запознава с изключително красива и привлекателна жена, която се казва Елизабет. Като него тя е самотна и е готова на всичко за малко разнообразие.

   В тази щура и забавна комедия Елизабет, в ролята на която влиза Оливия Уайлд, ще покаже на аптекаря, че животът има и други, далеч по-забавни страни. Така след все по-честата употреба на наркотични вещества и спиртни напитки, Варни започва да гледа на живота от съвсем различен ъгъл. Дори жена му Каръл не може да си затвори очите и да не види, че с нейния мъж определено се случва нещо. Дали обаче ще разбере кой е виновникът за тази промяна и ако това наистина стане, как ще реагира? Няма ли да се стигне до пряк и директен сблъсък между Каръл и Елизабет, в който всяка една от двете жени ще предяви някакви претенции. Едно е сигурно на сто процента и то е свързано най-вече с живота на Варни. Той никога повече няма да води онзи скучен живот, който го съпровожда от дълго време и основната заслуга за това трябва да се припише не на някой друг, а единствено на Елизабет.

 Посетен: 1070
почивка