Сценарист: Скот Турпел, Кайл Пенекамп

                Режисьор: Дилън Кид

                В ролите: Джон Чо, Камерън Ричардсън, Марша Гей Хардън, Кристофър Минц-Плейс, Алисън Бри, Браян Кранстън, Брандън Т. Джаксън, Ана Кендрик, Майлс Телър, Джон С. МакГинли

 

    В невероятно смешната и забавна комедия Хвани се на работа на режисьора Дилън Кид основната сюжетна линия проследява живота на група млади хора. Те съвсем наскоро са се дипломирали успешно от университета и сега са изправени пред трудното предизвикателство да си намерят работа. Това обаче едва ли ще бъде толкова лесно, колкото младежите са си мислели първоначално. Причините за това са най-вече високите изисквания на работодателите, както и върлуващата навсякъде по света финансова криза. Тя засяга дори американския пазар, ето защо за групата намирането на препитание се оказва труден и тежък проблем за решаване. Дали ще успеят да намерят начин да печелят пари или все така ще бъдат причислявани към групата на безработните?

    В същото време едно запознанство между двама души ще се отрази пряко върху съдбата на младежите, но това ще стане на по-късен етап във времето. Те са сервитьорка и уволнен работник, който в резултат на безработицата и безпаричието е загубил голяма част от своята мъжественост. По един невероятен и забавен начин животите на всички тези хора, всеки един от които търси пътища за професионална реализация, се пресичат и това става причината за поредица от комични ситуации и преживявания, които ще им се случат. Как ще завърши всичко и ще могат ли младите най-накрая да заработят? Без съмнение в условията на финансова криза намирането на работа е повече от трудно. Освен че няма пари за заплати, изискванията на работодателите са много високи. Това ще принуди приятелите скоро да занижат критериите си за успех, защото първонaчално са си мислили, че нещата ще се развият сравнително лесно и безпроблемно. В условията на финансовата криза и ширещата се навсякъде по света безработица има огромна вероятност много хора също като уволнения работник да изгубят доверие в себе си. Дали обаче това ще се случи с главните герои, зрителите ще разберат тепърва. За целта е необходимо да изгледат докрай тази вълнуваща комедия, в която участват редица известни актьори.

 

 Посетен: 1102
почивка