Режисьор: Иван Кавана

                В ролите: Рупърт Евънс, Антония Кемпбъл-Хюджис, Стив Орам, Антъни Мърфи, Хана Хекстра, Анеке Блок, Серена Брабазон, Конар Хорган и др.

 

   Дейвид е силно объркан и разстроен мъж, което в крайна сметка ще му донесе единствено проблеми и неприятности. Каналът е един от най-добрите хоръри за годината, дело на режисьора Иван Кавана. В главните роли са Рупърт Еванс, Стив Орам и още много други добре ппознати на зрителската аудитория актьори. Мъжът има силни подозрения, че съпругата му Алис има любовна афера с неин клиент. Той се казва Алекс и впоследствие наистина ще се окаже, че Дейвид е прав. Разстроеният мъж обаче едва ли би разбрал за случая на сто процента, ако негова колежка от филмовото студио не му показва загадъчен запис. На него ясно се вижда как през далечната 1902 година домът на Дейвид е бил мястото, на което се извършва жестоко убийство. Този тежък удар върху и без това разклатената му психика окончателно проваля неговия живот.

    Воден от интуицията си, Дейв достига до близкия канал и там става свидетел на своите подозрения за Алис и Алекс. Много скоро след това жената изчезва безследно, а съпругът е основният заподозрян от полицията. Защо обаче органите на реда мислят така? По всяка вероятност основание им дава странното и видимо нестабилно психическо състояние на Дейвид. От своя страна той има теория за изчезването на жена си, която обаче не е в състояние да подкрепи със сериозни тези и аргументи. Не той, а някаква свръхестествена сила е причината за внезапното изчезване на Алис. Факт, който по никакъв начин не може да бъде приет от полицаите. Как ще завърши всичко за един мъж, който се оказва прав за същността на жена си и дори знае много повече за свръхестественото? Един от най-добрите хоръри на всички времена, Каналът на всяка цена трябва да се гледа.

 Посетен: 1165
почивка