Сценарист: Закари Донохю, Лорън Томпсън

                Режисьор: Закари Донохю

                В ролите: Адам Шапиро, Бил Обестър-мл., Катя Певец, Лили Холиман, Мелани Папалиа, Мат Риди, Дейвид Шлачтенхауфен, Рон Ботита, Антъни Дженингс, Кимбърли Ейбълс Джиндра

 

   В този напрегнат трилър с елементи на ужасите зрителите ще видят и лошите страни на виртуалното пространство. В Интернет всеки ден се вършат неща, много от които противоречат на морала и етиката. Освен това виртуалните престъпления са не по-жестоки от тези, които всеки ден се вършат и в реалния живот. Всичко това ще разбере Елизабет Бенсън, която получава трудна за изпълнение задача. Тя се състои в наблюдаването на хора, които посещават сайт за видео разговори. Името на сайта е Леговището, което навява асоциации със зверове. Всъщност много от потребителите му са точно такива и един от тях по безмилостно жесток начин отнема живота на момиче. Това се случва непосредствено пред очите на Елизабет, която наблюдава случващото се в сайта от камера.

  Убедена, че е извършено престъпление с ужасяващ характер, тя е твърдо решена да накаже виновниците. Освен това тя не може да разчита на полицията, която отказва да повярва в истинността на престъплението. Според нея това е просто фалшиво видео, което има за цел да сплаши потребителите в мрежата. Бенсън обаче е на друго мнение и е уверена на сто процента, че е станало нещо нередно. Тъй като към задачата за наблюдение на сайта са включени и някои нейни приятели, всички те решават да действат заедно и с общи усилия да разплетат убийството. Скоро обаче Бенсън и компания ще се окажат изправени пред много трудни за преодоляване изпитания и трудности. Те не само са опасни, но също така крият и много рискове за живота им. Кой ще оцелее в тази игра на котка и мишка, където капаните и уловките са на всяка крачка? Не е възможно да няма жертви – въпросът е кой ще оцелее до края?

               Посетен: 1440
почивка