Световна премиера: 04.06.2014

                Сценарист: Джо Карнахан

                Режисьор: Джо Карнахан

                В ролите: Джесика Алба, Дейвид Хаселхоф, Матю Уилиг, Ед Хелмс, Касандра Стар, Рей Лиота, Джеймс Бадж Дейл, Минди Робинсън, Бруклин Декър, Патрик Уилсън, Крис Пайн

 

   Патрик Уилсън, Крис Пайн и още много други известни актьори взимат участие в невероятната екшън комедия Лимузината. Когато подобни актьори са на сцената, предвиждането на сюжета не представлява особена трудност. Освен двамата актьори, техни екранни партньори са още Рей Лиота, Джесика Алба, Миндри Робинсън и още много други. Главната роля обаче е поверена на Уилсън, като героят му е професионален шофьор на луксозна лимузина. На пръв поглед такава професия предполага наличието на доходи, но случаят с шофьора не е такъв. Той има да връща огромен паричен дълг, който от известно време не му дава покой и постоянно го тормози. Ако не намери парите навреме, е твърде вероятно това да му навлече сериозни проблеми и неприятности. Точно тогава съдбата му предоставя идеалната възможност.

  За съжаление, героят на Уилсън все още не знае, че именно с приемането на задачата да вози мистериозен милиардер започват истинските проблеми. Засега най-важно за него е да намери начин да си погаси дълговете – ако се наложи, ще премине и през ада. Той го прави в действителност, но когато осъзнае сложността на ситуацията, вече ще бъде прекалено късно за връщане назад. Клиентът му е странен човек със също толкова странни и нелогични желания. Ако обаче иска да получи парите, с които да оправи дълговете си, той просто няма друг избор. Така героят на Уилсън вози клиент на задната седалка на лимузината, който по всяка вероятност ще се окаже последният в живота му. Предположенията в тази насока се подсилват от постепенното усложняване на ситуацията с напредването на вечерта. Това шофиране изобщо няма да е обикновено, а ще постави двамата в колата на такива изпитания, които не всеки може да преодолее. Очаква ни един забавен екшън, в който лимузината ще бъде пътят към спасението.