Режисьор: Тим Гарик

                Сценарист: Тим Гарик, Скот Ръсел

                В ролите: Хайзър Греам, Ашли Рикардс, Минди Робинсън, Хедър Греъм, Патрик Уорбъртън, Кари Елуис, Мери-Луис Паркър, Селена Гомез, Нат Улф, Елизабет Шу, Джейсън Лий, Дилан МакДермат, Гари Бъзи

 

   Във филма лошо поведение на Тив Гарик всички хора явно имат сериозни проблеми, които се стоварват един след друг на главата на главния герой Рик. Той обаче е готов на всичко и смята да се бори до края за любовта на момичето, което обича. Макар само на 18 години, младежът ще изпита на гърба си голям брой трудности и проблеми. Те идват от хора, които са меко казано странни. Например сред тях има склонна към самоубийство майка, както и майката на негов най-добър приятел. Жената е възбудена сексуално, а това винаги поражда у зрителите положителни емоции и зареждане с добро настроение. Двете жени обаче далеч се са единственият сериозен проблем на Рик, който си спечелва нови врагове.

   Откачен управител на стриптийз клуб, син на изпечен мафиот и свещеник, който пази дълбока тайна. Когато тези трима души също се насочат срещу младежа, той определено няма особено голям избор. Докъде е готов да стигне човек, когато истински обича? Отговорът на този много важен въпрос ще ни даде главният герой в невероятно смешната и забавна комедия. Свещеникът изиграва може би най-голяма роля за поведението на Рик, като му дава ценен и полезен съвет. Въпреки всичко обаче нито един от въпросните персонажи не казва на младежа най-важното. То касае любовта и това, че понякога тя изобщо не е лесна и изисква търпение и упоритост. Как ще завърши невероятното приключение на Рик, който има срещу себе си цяла армада от врагове? Той определено трябва да се справи бързо с положението, преди окончателно да излезе от контрол. Има ли кой да му помогне или пък ще трябва да се оправя напълно сам от кашата, в която се забърква? Това ни предстои да разберем тепърва.