Режисьор: Тим Стори

                Сценарист: Дейвид А. Нюман, Кийт Мериман

                В ролите: Габриел Юниън, Дженифър Леуис, Романи Малко, Джери Ферера, Реджина Хол, Терънс Дженкинс, Тараджи П. Хенсън, Майкъл Или, Мегън Гуд, Денис Хейсбърт, Гари Оуен и др.

 

   В Mисли като мъж 2 сюжетната линия проследява живота на няколко двойки, които отиват в Лас Вегас. Това те правят поради предстоящата женитба на техни приятели, която трябва да се състои съвсем скоро. Групата решава да направи отделни ергенски и момински партита, на които всеки да се отдаде на пълното забавление. Във Вегас това е не само лесно, но и на сто процента задължително. В резултат на големия брой казина и игрални зали, двойките имат на разположение цяла нощ да обикалят. Не на последно място мъжете ще посещават и басейните, които са пълни с голи и красиви мадами. Всичко това е неделима част от ежедневието на забавляващите се във Вегас, още повече че сега групата има сериозен повод да го прави.

   Дали обаче най-щурата и забавна нощ в живота им ще завърши подобаващо? Отговорът на този въпрос със сигурност е положителен. Хората се озовават в полицейското управление заради „доброто си и примерно” поведение през нощта. Това е последният обект, който те ще посетят в града на хазарта. Сам по себе си фактът е достатъчен да покаже, че всичко е преминало напълно според очакванията. Тази невероятна комедия ни дава възможността да надникнем по-отблизо в Лас Вегас и да видим начините, по които се забавляват неговите гости. Ергенски и момински партита там се превръщат в преживявания, които няма как да се забравят. Това най-добре се знае от главните герои, които са решили през въпросната вечер да загърбят всички свои проблеми и да не мислят за тях. По всяка вероятност такова поведение не е трудно, особено при вида на много красиви жени и зали, в които да се печелят пари. Как обаче ще завърши комедията, ще стане ясно само ако се изгледа докрай.

 

 Посетен: 1214
почивка