Премиера в България: 12.09.2014

Световна премиера: 12.09.2014

Сценарист: Ейми Лагос

В ролите: Тараджи П. Хенсън, Кели О'Нийл, Кени Алфонсо, Хенри Симънс, Кейт дел Кастило, Идрис Елба, Уилбър Фитцджералд, Франк Бренар, Марк Рино Смит

   Бивша прокурорка и нейните две деца са главните герои в напрегнатия криминален трилър Няма добро дело. Жената е известна с добротата си и винаги помага на хора, изпаднали в беда. Когато обаче за пореден път показва тази черта от характера си, тя дори не подозира в какъв ад се забърква. Скоро след като непознат мъж ги моли за помощ и семейството му я дава, той ги отвлича и ги подлага на особено жестоки мъчения. Макар и късно, жената разбира, че това е психопат, който е успял да избяга от полицията и сега крои планове как да не попадне отново в ръцете им. Той е готов на всичко, за да постигне целите си, включително и да ликвидира тримата си заложници. Ще се намери ли изход от положението.

   Мъченията и трудностите, през които трябва да преминат семействата, са ужасяващи. Те обаче на всяка цена трябва да издържат до края, особено ако искат да останат живи. Ще им помогне ли някой в тази изключително неравностойна борба или единствените, на които могат да разчитат, са те самите? Този спиращ дъха трилър ще отведе зрителите в един свят, в който насилието и жестокостта взимат връх над всичко останало. Една майка на две деца ще разбере, че няма добро дело, което да остане ненаказано. След като за пореден път е проявила добрина, по всичко изглежда, че няма да получи награда за тази си постъпка. Вместо това почти сигурно я очаква смърт, която няма да бъде приятна, а мъчителна и бавна.