Световна премиера: 22.05.2014

Сценарист: Даниел Таплитз, Аси Даян

Режисьор: Фил Алден Робинсън

В ролите: Робин Уилямс, Ричард Кайнд, Хамиш Линклейтър, Сатан Фостър, Мелиса Лео, Джеймс Ърл Джоунс, Питър Динклидж, Мила Кунис, Ли Гарлингтан

   В комедията с участието на незабравимия Робин Уилямс Най-гневният мъж в Бруклин зрителите ще могат за пореден път да се насладят на невероятната игра на един от най-великите комици на всички времена. Макар и вече да не е между живите, Уилямс винаги ще остане в сърцата на зрителите като актьор, който няма лоша изява. В настоящия филм един мъж разбира, че му остава да живее само още час и половина. Какво би направил всеки при това положение? Вероятно ще приеме с достойнство съдбата си и ще погледне мъдро на нещата. Героят обаче избира нестандартен начин да доживее живота си и в малкото време, което му остава, той е решен да направи колкото се може повече добрини.

   Ето защо той се впуска в скоростна обиколка из Бруклин - един от най-известните квартали на Ню Йорк. За 90-те минути живот, които му остават, той е решен на всяка цена да оправи проблемите, които е причинил на своите най-близки хора. Очаква ни много забавление и смях, които неизменно съпътстват изявите на Уилямс. Дали ще успее да изпълни мисията, която сам си поставя и най-важното - ще се почувства ли удовлетворен на сто процента от това, което се опитва да направи? В този филм Уилямс отново играе на познатата ни висота.

Посетен: 1148
почивка