Премиера в България: 22.08.2014

                Световна премиера: 13.08.2014

                Сценарист: Люк Грийнфилд, Никълъс Томас

                Режисьор: Люк Грийнфилд

                В ролите: Роб Ригъл, Патрисия Френч, Деймън Уейънс-мл., Ана Колуел, Джеймс Д'Арси, Анди Гарсия, Минди Робинсън, Джейк Джонсън, Нина Добрев

   Много са известните актьори, взимащи участие в най-новия филм за полицаи. Тази екшън комедия обаче се отличава от всички полицейски продукции по един много важен показател. Той е свързан с главните герои, които всъщност не са никакви полицаи. Това са просто двама добри приятели, които не са доволни от скучния и еднообразен живот, воден от тях. Ето защо те търсят начин, с който да внесат малко свежест и разнообразие. Такава възможност най-сетне наистина се открива.

   Докато всички вече имат облекла за костюмено парти, двамата накрая спират избора си на полицейските дрехи. Така скоро се превръщат в истинската сензация на квартала и всички говорят за двете „ченгета”. Много скоро обаче ще им се наложи да се борят със зъби и нокти, защото попадат в напрегната ситуация. Истинските гангстери и коварните детективи не са никаква шега, а реална ситуация, в която двамата маскирани като полицаи приятели се озовават. Сега те трябва да размахват значките си пред истински престъпници, но всъщност докага ще съумеят да издържат на напрежението? Нека сме ченгета представлява невероятна комедия, в която личат имената на Нина Добрев, Анди Гарсия, Минди Робинсън и още много други. Една на пръв поглед шеговита нагласа може да им коства много, ето защо приятелите трябва да са нащрек и да внимават за живота си.