Премиера в България: 15.08.2014

Световна премиера: 15.08.2014
Сценарист: Ричард Уенк, Дейв Калахам, Силвестър Сталоун
Режисьор: Патрик Хюз
В ролите: Силвестър Сталоун, Ранди Котур, Тери Крюз, Харисън Форд, Антонио Бандерас, Келси Грамър, Мел Гибсън, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Ронда Роузи, Натали Бърн


   Със сигурност почитателите на Непобедимите с нетърпение очакват момента, когато ще имат възможността да изгледат третата част на поредицата.Тя е вече напълно реализирана и ни обещава още повече екшън, батални сцени и въобще всички онези неща, които са неизменна част от ежедневието на бандата. Барни и Кристмас отново ще поведат своя екип към една битка, която обаче този път ще бъде много по-трудна за спечелване. В ролите на двамата се превъплъщават Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм. Изигралият Роки и Кобрата актьор взима участие и в написването на сценария, ето защо без никакво съмнение ни очакват динамични и напрегнати моменти и обрати. Не би могло да бъде по друг начин, когато със сценария се заеме човек от калибъра на Сталоун? Кой обаче е врагът, срещу когото ще се изправят и най-важното - ще съумеят ли да го победят или той е твърде силен?

   Оказва се, че Непобедимите ще трябва да се борят с един свой стар познат - Конрад. В ролята му се превъплъщава невероятният Мел Гибсън, който е още едно име от звездния актьорски състав, реализирал успешно цялата поредица. Стоунбанкс се завръща от отвъдното - поне Барни има пълното основание да мисли така. Именно той би трябвало да го е убил преди време, в което той е сто процента сигурен. Оказва се обаче, че явно не си е свършил работата докрай и сега бандата му е поставена на сериозно изпитание. Конрад се е променил до неузнаваемост и е станал още по-опасен и коварен. Той се завръща с ясното съзнание, че е бил прецакан, ето защо единственото, за което мисли, е отмъщението. Той го е подготвял старателно и внимателно и сега най-накрая има възможност да го осъществи. Въпросът е обаче дали Барни и останалите ще позволят това да се случи или имат отговор на предизвикателството?

   В Непобедимите 3 ни очаква битката на титаните срещу един стар техен враг, който се завръща от отвъдното да търси отмъщение. Отмъщение, което според него е напълно в реда на нещата. Барни и Кристмас едва ли са очаквали подобно развитие на нещата, но сега, когато то е вече реалност, те нямат особено голям избор. Единственото, което им остава, е да приемат достойно хвърлената ръкавица и да се изправят срещу Конрад, който също като тях разполага с много сила и ресурси. В третата част на поредицата зрителите със сигурност ще станат свидетели на най-епичната битка досега, която може да има решаващо значение за съществуването на Непобедимите. Те са доказали своята сила, но врагът, който е срещу тях в момента, е много по-силен от досегашните. Освен това Конрад отлично познава техния начин на мислене и ще се опита всячески да се възползва от положението.

Посетен: 1981
почивка