Премиера в България: 18.04.2014

Световна премиера: 18.04.2014

Сценарист: Джеф Пикнър, Алекс Кърцман, Роберто Орси

Режисьор: Марк Уеб

В ролите:  Андрю, Гарфилд,Крис Купър, Джейми Фокс, Сали Фийлд, Шайлийн Уудли, Мартин Шийн и др.

   В живота на човека паяк винаги е имало и ще има много битки. Само една от тях е от съществено значение и важност за героя - това е битката със самия него. Той често е разкъсван между обикновения живот, който води Питър Паркър и огромните отговорности, които идват веднага щом облече костюма и сложи маската на лицето си. Но докато си мисли, че той вече е свикнал да води тази постоянна борба със себе си, скоро ще открие още едно много важно нещо. Оказва се, че в Невероятния Спайдърмен 2 му предстои сериозен и дори още по-важен сблъсък. Какъв е той и най-важното - ще успее ли и този път да намери изход от положението и да се спаси? За да научат това, зрителите на всяка цена трябва да изгледат продукцията с участието на актьори като Андрю Гарфилд, Джейми Фокс и много други. Очаква ни поредното вълнуващо и интересно приключение на известния човек-паяк, който отново демонстрира познатите си качества.

   Гарфилд изпълнява главната роля в режисираната от Марк Уеб продукция. За Питър Паркър няма нищо по-вълнуващо и страхотно от това да е човекът-паяк, който с лекота се прехвърля от един небостъргач на друг и постоянно изпитва страхотното усещане да летиш. Често пъти той го прави за забавление, но също така и винаги, когато това му се налага. Друго нещо, с което той разнообразява дните си, е като прекарва свободното си време с Гуен. В нейната роля се превъплъщава Ема Стоун, която е достатъчно добре позната на огромната зрителска аудитория. Да бъдеш човека паяк обаче струва скъпо, макар че обикновените хора едва ли се замислят често по този въпрос. Кой друг, ако не Питър Паркър в своя костюм може да спаси хората от Ню Йорк от набезите на злодеите, които постоянно атакуват? Така че от една страна човекът паяк се забавлява, но от друга е длъжен да поеме огромна и трудна отговорност.

   Когато на сцената се появява Електро, перфектно изигран от Джейми Фокс, Паркър скоро осъзнава, че това е най-опасният и зъл враг, срещу когото някога се е изправял. ОзКорп пък е нещото, което притежават абсолютно всички врагове на човека паяк. Той обаче ще осъзнае това едва след като неговият стар приятел Хари Озбърн се завърне. Какво ни очаква във филма, в който отново ставаме свидетели на част от ежедневието на човека паяк? Ще има ли епичен сблъсък между доброто и злото и ако да, какъв ще бъде крайният изход от битката? Досега Паркър успяваше да се справи с всички свои врагове, но този изглежда прекалено силен и непобедим. Ето защо той трябва доста да се потруди, докато го победи. Едва ли някой се съмнява в способностите на паяка, но все пак никога не се знае откъде може да дойде смъртоносния удар. Затова той трябва да се мобилизира и да покаже най-доброто, на което е способен.

 

 

 

 Посетен: 1155
почивка