Режисьор: Скот Уоу

Продуценти:Джони Гатинс и Патрик ОБрайън

В главните роли:Арън Паул, Доминик Купър, Скот Нескуди и др.

   Почитателите на високите скорости със сигурност ще останат очаровани от продукцията с участието на Доминик Купър, който прави забележителна роля в този филм. В поредната серия на Нужда за скорост сюжетът отново е динамичен и вълнуващ, което напълно заслужено нарежда филма сред най-успешните екшън продукции. Тоби Маршал притежава гараж, където заедно с още няколко работници ремонтират леки автомобили, а също и такива от друг тип. Когато внезапно при него пристига Дино и му отправя сериозно предизвикателство, Тоби е изправен пред трудна дилема. Новият клиент иска поправката на модел Форд Мустанг. Ако успеят да се справят с това, хората на Тоби Маршал ще получат цели 25 процента от стойността на колата, която е два милиона долара. Въпреки упоритите възражения на своя екип, Тоби все пак склонява да участва в проекта. Дали обаче това негово решение няма да му донесе повече неприятности, отколкото ползи? Знае ли той в какво се забърква - това по всяка вероятност е най-голямото предизвикателство в живота му. 

   Колата бива завършена и предложена на търг. Така благодарение на организираното събитие Тоби и Дино се запознават с жена от английски произход. Нейното име е Джулия и тя има желанието да плати исканата за мустанга цена. Преди да го направи обаче, жената има едно условие. На всяка цена Джулия трябва да се убеди, че колата може да развие високата скорост, за която Тоби твърди, че притежава. И така, какво ще последва от този момент? Дали автомобилът ще се представи на необходимото ниво, за да получат Тоби и екипът му обещаните пари или всичко ще се обърне с главата надолу? Предстои ни отново да се пренесем в света на изключително високите скорости и бързите шофирания под звуците на невероятен саундтрак. Всичко това превръща Бързи и яростни в един филм, който зрителите непременно трябва да гледат. Благодарение на динамичния сюжет те няма да съжаляват за своето решение.

   Джони Гатинс и Патрик Обрайън са главните продуценти на филма. Ето защо те се постарават да предложат на аудиторията един качествен филм, който да остави в тях единствено добри впечатления. Тоби Маршал просто си работи в гаража, но внезапно получава предложение, на което не може да откаже. 25 процента от 2 милиона долара са много пари, които биха изкушили и най-скромната личност. Ето защо с цената на всичко той е решен да поправи колата по такъв начин, че тя да вдигне изключително високи скорости. Освен това няма друг начин Джулия да плати исканата за нея цена - жената просто иска да се увери, че направената от нея огромна инвестиция си заслужава. За аудиторията остава само да гадае какъв ще бъде краят на филма. Дали Тоби ще изпита напрежение и страх от това, в което се забърква? Кой е всъщност Дино и не познава ли Тоби от миналото? Това и още много други неща ще разберат зрителите.