Световна премиера: 21.02.2014

Сценарист: Джонатан Фернандез
Режисьор: Реймънд Де Фелита

В ролите: Майкъл Пит, Майкъл Рисполи, Юл Васкез, Франк Уейли, Рей Романо,Анди Гарсия , Франк Уайли, Самира Уайли, Грифин Дан, Аида Туртуро

   Ню Йорк Сити през 1991 година няма нищо общо с това, което е в града към наше време. Най-добре от всички го знаят двамата главни герои в криминалната продукция Обери мафията Томи и Роузи. И двамата са силно свързани от две общи неща, които завинаги бележат живота им. Едното е силната и трайна любов, която изпитват един към друг. Другото обаче едва ли е толкова приятно, въпреки че и то има огромно влияние за взаимната привързаност. Това са затворническите досиета, които имат в резултат на обир, извършен преди години. Днес обаче, когато и двамата са излежали в затвора целите си присъди, единственото, което им остава, е да се радват на живота и да се надяват, че той няма да им поднесе повече неприятности. За съжаление обаче съдбата е решила друго, макар че вина за последвалите събития има основно Томи. Какво очаква двамата герои и ще могат ли те да преодолеят изпитанията, изпречили се на пътя им?

   Роузи успява да си намери работа в една агенция, която се занимава със събиране на дългове. След кратък период от време, тя успява и Томи да се присъедини към фирмата. Така и двамата започват да работят и да изкарват пари, с които да преживяват. Постепенно обаче Томи се отплесва от служебните си задължения, защото е зает с наблюдението на един от най-възловите съдебни процеси. Той, естествено, е зает с процеса изцяло по собствено желание и докато занемарява своите ангажименти, постепенно се озовава в центъра на опасни и сериозни събития. Във въпросния съдебен процес се оказват замесени известни гангстери - това са Томи Гравано и патриархът на мафията Джон Готи. Неусетно и за самия Томи той скоро се оказва мишена на гангстерския подземен свят, а това неизбежно засяга и Роузи. Сега и двамата, независимо дали искат или не, са принудени да си припомнят старите времена, когато са били престъпници.

   За Томи и Роузи нещата се усложняват още повече, когато освен различните мафиотски структури, по петите им тръгват и агенти на полицията и ФБР. Ще могат ли те да се измъкнат от твърде неприятното положение, в което се намират или в крайна сметка ще бъдат приклещени до стената и няма да имат избор освен да се предадат. И докато ако ги хване полицията, все пак по всяка вероятност те ще останат живи, то мафиотите едва ли имат чак толкова добри намерения. Никой, забъркал се сериозно с подземния свят, не може да го напусне по друг начин, освен с краката напред. Това двамата главни герои знаят не по-зле от всеки друг, защото за известен период от живота си са били престъпници. И когато вероятно са решили, че повече няма да им се налага да си спомнят за миналото, съдебният процес ги въвлича отново в бягане от закона и обмислянето на постоянни възможности в търсене на спасителното решение, което ще ги остави живи.