Премиера в България: 01.03.2013

Световна премиера: 01.03.2013 

Сценарист: Джон Лукас, Скот Мур

Режисьор: Скот Мур, Джон Лукас 

В ролите: Джонатан Келтц, Джъстин Чон, Майлс Телър, Сара Райт, Скайлър Остин и др.


   Джеф Чанг е името на главния герой в култовата комедия от създателите на Последния ергенски запой От 21 нагоре. Както повечето зрители със сигурност предполагат, очакват ни много смях и забавление, което е характерно за тандема Мур-Лукас. Сюжетната линия се върти около Джеф, който навършва 21 години. Това е възраст, на която жителите на Америка стават пълнолетни. Като всеки друг човек на негово място, Джеф решава да отпразнува рождения си ден. На следващата сутрин обаче той трябва да бъде в отлично и трезво състояние, защото му предстои изключително важно интервю за работа .Затова той с още двама свои приятели излизат на почерпка с изричната договорка, че ще изпият по една-две бири. Дали обаче планът им ще се спази или ще се провали по възможно най-щурия и забавен начин? Това ще стане ясно след края на филма.

   Интервюто е от съществено значение за младия човек, защото ще му даде шанс да започне обещаваща кариера. Ето защо той и двамата му най-добри приятели възнамеряват просто да пийнат по бира и да се приберат рано вкъщи. Както често става обаче, предварително направените планове се провалят, при това с тежки последици. Тримата започват да консумират алкохол и скоро загубват представа за времето. В резултат на това, че вече са пияни, и тримата изпадат в еуфорично и добро настроение. Докъде ще ги отведе то - отговорът е ясен. Следват множество моменти, изпълнени с глупости, секс и въобще всичко, което могат да направят трима пияни до козирката приятели. Джеф твърде скоро забравя, че утрешният ден е от съществено значение за него. Вместо да мисли за интервюто, той се отдава на запой и разврат в големи количества.

   Когато към него се присъединяват и останалите двама от компанията, нещата твърде скоро започват да излизат от контрол. Кроткият рожден ден скоро се превръща в шумен и развратен гуляй, от който с основание много хора биха изпитали срам. Джеф и компания обаче са на друга планета и не се интересуват от морала и възпитанието. Вместо това те в пълна степен демонстрират какво се случва, когато огромното количество алкохол размътва човешкото съзнание. Сексът и пиянските изцепки са само малка част от това, което те са ни подготвили. За нас остава само да видим какъв ще бъде краят на филма. Предвид неговите създатели и предишната им продукция Последният ергенски запой, мненията едва ли се различават съществено едно от друго. Трима приятели се напиват до безпаметност, а единият от тях има важно интервю.

 

 

                    

 

                             

Посетен: 1447
почивка