Премиера в България: 25.04.2014г.


Сценарист: Мелиса Стак
Режисьор: Ник Касаветис
В ролите: Камерън Диас, Лесли Ман, Николай Костер - Валдау, Тейлър Кини, Кейт Ъптан, Дон Джон

   Когато две жени са разгневени и на всяка цена искат да си отмъстят, нищо не е в състояние да ги спре. Това ще разбере един мъж, който на пръв поглед е перфектен и не притежава никакви лоши черти. Гаджето му обаче разбира, че той не само се среща с други зад нейния гръб. Най-интересно от всичко е, че въпросният плейбой е женен. Вместо обаче да оплаква съдбата си, Камерън Диас, която е в ролята на гаджето, се запознава със сегашната му съпруга. Така двете замислят грандиозен план, който наричат отмъщение по женски. Едва ли някой може да се измъкне от две разгневени жени, които са решили на всяка цена да унизят човека, играл си толкова време с чувствата им. Свалячът обаче дори не подозира за капана, който двете му подготвят. През това време той е вероятно най-щастливият човек на света, защото може да има която жена пожелае.

  Щастието му обаче е на път да свърши. Това се дължи на замисления от двете жени план. В ролята на лъганата съпруга е Лесли Ман, която е екранен партньор на Диас в тази изключително забавна романтична комедия. В нея един мъж попада в мрежите на отмъщение по женски, което завинаги ще запомни. В какво се състои то? Има ли начин свалячът да усети какво му се подготвя или, живеейки в розовия си свят, той дори не подозира за надвисналата над него гилотина? Диас и Ман са от едната страна на барикадата. От другата е мъжът, когото те дълго време са смятали за съвършен и перфектен. Когато обаче разбират за номерата, които върти постоянно, двете решават със задружни усилия да го поставят заслужено на мястото му. През какви перипетии ще преминат тримата герои и кой ще нанесе решаващия удар - всичко това ще разберат зрителите. За да стане това обаче, те трябва да изгледат тази невероятна комедия.

  Отмъщението по женски обещава да е изключително интересно и забавно. Не би могло да бъде по друг начин, когато на сцената е неповторимата Камерън Диас. Заедно със съпругата на своето гадже - колкото и невероятно да звучи това - те решават да му дадат един напълно заслужен урок. Няма нищо по-лошо от това върху теб да се излее двоен женски гняв. Точно това обаче се случва с главния герой, в резултат на което на зрителите им предстои да видят най-смешното и забавно отмъщение по женски в целия свят. Как ще действат двете жени и какви изненади са подготвили те за своя любимец? Ще успее ли той да избегне поне част от номерата или ще стане жертва на собственото си разкрепостено поведение? Тези и още много други неща ще разберат зрителите, когато изгледат целия филм. Романтичните комедии винаги са били интересни, но тази ще надмине и най-смелите очаквания.
Посетен: 1159
почивка