Световна премиера: 24.04.2014

Сценарист: Стивън Брил

Режисьор: Стивън Брил

В ролите: Уили Гарсон, Лари Джилиърд-мл., Джилиан Джейкъбс, Оливър Хъдзън, Джеймс Марсдън, Елизабет Банкс, Били Бар

   Елизабет Банкс е актрисата, която режисьорът Стивън Брил избира за своя филм Пътят на срама. Тя изиграва главната роля, а персонажът на Банкс е младо момиче, което се казва Меган Майлс. Тя има една мечта - да стане водеща на централните емисии новини. За целта момичето упорито работи и прави всичко възможно да реализира заветната си мечта. Точно когато е на път да го постигне обаче, нещата за нея се обръщат с главата надолу. Причината за това е едно вечерно излизане в деня преди да се състои решаващото интервю за работа. Тази вечер може и да е забавна в началото, но определено след нейния край Меган изпада в крайно неприятна ситуация. Освен че е на път да не се яви навреме за интервюто, тя открива на сутринта, че е ограбена. Кой е всъщност крадецът и дали има време всичко да се нареди преди да стане време за интервюто?

   Когато Меган и приятелките излизат, към тях се присъединява млад и симпатичен мъж. Впоследствие Меган прекарва вечерта с него, но на сутринта той е безследно изчезнал. Освен това е откраднал дрехите на момичето, документите, мобилният телефон и колата. През призмата на смеха и забавлението Меган ще трябва да намери изход от създалото се положение, защото в противен случай плановете за мечтаната кариера ще се сгромолясат безмилостно. Ето защо тя се впуска в едно щуро приключение, където са замесени най-различни хора. Сред тях има полицаи и таксиметров шофьор, а също така и проститутки. Каква е ролята на всеки един от тях и дали те ще помогнат на Меган да се оправи или само ще вредят - това се разбира след края на филма. Едно обаче е сигурно - тя е готова на всичко, за да вземе успешно интервюто за мечтаната от нея работа.

   Едно обикновено излизане по женски се превръща в кошмар, когато идва сутринта. Определено никой няма да се почувства приятно, когато открие, че е останал гол - а Меган е такава и в буквалния смисъл на думата. Времето обаче изобщо не тече в нейна полза - остават броени часове до интервюто за работа. Най-големият проблем естествено е този, че тя дори няма дрехи, с които да се яви пред комисията. Ето защо на всяка цена трябва да намери облекло, но как да стане това, когато непрекъснато изниква нещо ново? Щурото приключение изглежда няма край - режисьорът и сценарист Брил се е постарал да ни предостави едно вълнуващо изживяване. На зрителите остава единствено да изгледат докрай страхотната комедия и да видят дали мечтата на едно момиче да води емисията новини ще се сбъдне или ще пропадне заради неловката ситуация от вечерта.

 

 

 Посетен: 1606
почивка