Сценарист: Арън Годет, Гита Пулапили

                Режисьор: Арън Годет, Гита Пулапили

                В ролите: Емъри Коен, Тим Шарп, У. Ърл Браун, Майкъл Макгрейди, Дейвид Денман, Карла Гало, Калан МакОлиф, Кари Престън, Ейдън Гилън, Джош Мостъл

 

    В драмата Под ожънатото небе се разказва за живота на двама приятели, които живеят в малко провинциално градче в щата Мейн. Техните имена са Доминик и Каспър, които са връстници и поддържат изключително близки отношения, резултат от дългогодишно приятелство. Скоро обаче ще им се наложи да преодолеят изпитания, за съществуването на които едва ли са предполагали. Всичко върви много добре до момента, когато идва почивката между ежегодната жътва. Тогава бащата на едно от момчетата – Каспър – принуждава сина си да му помогне в пренос на наркотици през канадската граница. Клейтън – това е името на бащата – е доказан престъпник и няма да се поколебае да въвлече сина си в авантюра, каквото и да му струва това.

   Доминик пък работи упорито, защото иска да си купи нов автомобил.  С него момчето възнамерява най-после да напусне глухата провинция, но първо трябва да събере достатъчно пари. Ето защо сега той по цял ден бере картофи. Какво обаче ще се случи с приятелството на двете момчета предвид ситуацията, в която изпада Каспър? Той се намира в незавидно положение и е принуден от баща си да върне неща, които не само не желае, но и които също така могат да му навлекат сериозни неприятности със закона. Докато трае развитието на тази драма под ожънатото небе в провинциалното градче в щата Мейн, двама приятели са на път да прекъснат така близките си отношения. Цялата вина е без съмнение на Клейтън. Как ще завърши всичко и най-важното – дали Каспър все пак няма да успее да се пребори с баща си и да намери благоприятен изход от ситуацията, в която се намира? Отговорът на този въпрос ще научат всички, но само след като изгледат докрай драмата на Пулапили и Годет.

 Посетен: 1263
почивка