Световна премиера: 17.04.2011

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов, Ваня Николова, Хари Урпатян, Йордан Банков, Ваня Николова

Режисьор: Димитър Митовски, Димитър Гочев, Виктор Божинов

В ролите: Йоанна Темелкова, Йосиф Шамли, Петър Попйорданов - Чочо, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Александър Сано, Мариан Вълев, Деян Донков, Кирил Ефремов, Венци Янков, Теодора Духовникова, Георги Стайков

 

   В първия сезон на криминалния сериал Под прикритие зрителите се запознават с главния герой Мартин Христов. Той е син на крадец и престъпник и още от малък е усвоил умението да лъже. Ето защо за него не е трудно да влезе като полицай в редиците на структурата на най-опасния бандит Джаро. Петър Туджаров е бивш полицай и колега на началника на Марто - Емил Попов. Ето защо Попов вижда идеалната възможност да хване Джаро. Преди да влезе в редиците на бандата, Марто преминава през солидна подготовка, включително се научава как да лъже детектора. Дясната ръка на Джаро Иво Андонов обаче още от началото не харесва Мартин и между двамата избухва вражда, която често ескалира драстично.

   За Марто нещата се усложняват още повече, когато се влюбва в момичето на престъпния бос Съни. Така той е поставен в изключително трудно положение, от което трябва час по-скоро да намери изход. Също така проблеми на Попов ще създава и един от подчинените му, в ролята на когото влиза Деян Донков. Той е подкупен полицай и е къртица, следователно издава на Джаро всичко, свързано с разследванията около него. Дали Мартин ще бъде разкрит от мафиотите преди да успее да изпълни мисията си? Колко време ще му се наложи да играе тази двойна игра, в която нервите не издържат?