Режиьсор: Брайън А. Милър

                В ролите: жейсън Патрик, Джон Кюсак, Брус Уилис, 50 Cent, Джесика Лаундес, Джонатан Шек, Тара Холт, Джиа Мантеня, Джонатан Шаек, Рейн, Кортни Би Търк и др.

 

   Невероятният Брус Уилис отново е на екрана и този път ще ни предложи едно от най-вълнуващите си приключения. Неговият герой във филма на Милър Принцът е бивш престъпник, който обаче успява да излезе от всички незаконни схеми. Сега единственото, за което мечтае, е да изживее спокойно остатъка от живота си и да му се радва максимално. Това обаче няма да му се отдаде, поне докато не се справи с възникналия сложен проблем. В него е замесена собствената му дъщеря, която става жертва на отвличане. Така за бившият престъпник отново настава време да покаже какво е усвоил през годините и да го приложи на практика. Ако не се справи както трябва, той никога повече няма да види дъщеря си жива. Предстои ни един филм, в който Уилис блести с пълна сила.

    Похитителят се оказва негов стар познайник още от времето, когато е бил от другата страна на барикадата. От този момент обаче са изминали много години и по всяка вероятност доста неща са се променили сериозно. Факт е обаче, че за Принцът няма особено голям избор. Само той е в състояние да измъкне дъщеря си от лапите на похитителя, който със сигурност няма добри намерения към нея. Как ще се справи с положението героят на Уилис, когото всички познават перфектно с участието му в Умирай трудно и Шесто чувство? Актьорът за пореден път ни демонстрира изключителните си способности, както и нюхът да се измъква от смъртоносни и безнадеждни на пръв поглед ситуации. Когато обаче собственото му дете е в опасност, той се превръща от преследван в преследвач и така се впуска в най-тежката битка от живота си. Кой е всъщност познайникът на Уилис и защо е решил да застраши сериозно неговото щастие? Това ще разберат всички, които изгледат филма.Посетен: 1396
почивка