Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов

Режисьор: Димитър Гочев, Зоран Петровски

В ролите: Диляна Попова, Георги Кадурин, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Яна Абрашева, Илия Григоров, Радостин Георгиев, Moна Недева, Карла Рахал, Юлиан Вергов, Людмила Сланева, Иван Иванов, Иван Тишев, Никола Стоянов, Джулия Бочева

Година:2014

   В третия сезон на сериала Революция Z зрителите ще видят главните герои в нова светлина. След като в края на втори сезон Тино и Ани поеха по различни пътища поради условието на продуцентите групата да е само момчешка, сега е време те отново да се срещнат. Как ще ги завари новата учебна година? Боби се чувства най-добре, защото за момента не желае сериозна връзка и е безгрижен. Когато Тино и Ани все пак се срещат, става ясно, че вокалистката на групата си има ново гадже. То се казва Радо и прекарва голяма част от времето си в парка, където пуши марихуана и пие бира. За Ани обаче настават трудни времена, защото се оказва, че нейният баща е неизлечимо болен и има силно увреден черен дроб в резултат на прекалено честата употреба на алкохол. Фипо и Криси са вече гаджета, но още не са дочакали момента, когато ще прекрачат границата и ще загубят девствеността си.

   Многобройните им опити все се провалят, което със сигурност ще забавлява зрителите до безкрай. Междувременно всички в училище забелязват коренната промяна в Мира. Вече го няма разглезеното богато момиче на продуцента Кадиев, което се подиграва на всички. Вместо това тя търси пътища за сближение с групата на Тино и Боби, но за момента не постига никакъв успех. Ани и Тино все пак успяват да се съберат, защото Радо открадва написана за Ани от Тино песен и я представя като своя. Когато Ани научава за това, тя къса с него. Тяхната връзка обаче продължава кратко. Причина за това е ревността на Ани, която си въобразява, че Тино ходи с друго момиче. Ето защо тя става гадже на известен изпълнител. Тино отговаря на огъня с огън и забива Деница, която е манекенка, снимаща се в реклами.Всъщност Тино наистина е изневерил на Ани, но това той прави в пияно състояние.

   Докато са на хижа, Мира и Тино прекарват една нощ заедно. Тино има драскотини по гърба, които Ани забелязва. Фипо обаче спасява положението, като казва, че той ги е причинил. Все пак обаче накрая Тино сам си признава за глупостта, която е извършил. Савов и майката на Тино задълбочават своите отношения и въпреки че официално са разделени, непрекъснато се виждат. Що се отнася до Цеков и Пешева, тя за кратко време поема директорските функции. Поради слабо управление и податливост обаче тя не успява да се задържи на поста си дълго. Нов персонаж е съпругът на учителката по литература Димитрова. Той е чужденец, който се представя за преподавател по английски. Всъщност обаче Глен Дънкан е обикновен престъпник и лъжец.Първа забелязва това Маринова, но Димитрова упорито не вярва и двете се намират в постоянен конфликт.