Премиера в България: 11.04.2014

Световна премиера: 10.04.2014

Сценарист: Скип Уудс

Режисьор: Дейвид Айър

В ролите: Арнолд Шварценегер, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Малин Акерман, Сам Уортингтън, Харолд Перинео, Джо Манганиело

   В напрегнатия криминален екшън с участието на Шварценегер той е част от най-елитният отряд за борба с наркотиците. Именно това подразделение на специалните части получава най-трудните и опасни мисии и всеки ден се бори с високия процент престъпност. Всичко върви много добре за членовете на отряда, но най-неочаквано те се натъкват на сложна и заплетена ситуация. По време на една от многобройните акции отрядът се натъква на склад, пълен с пари и наркотици. На пръв поглед изглежда, че това е поредният успешен щурм и пратката е заловена преди да достигне своето предназначение. Скоро обаче става ясно, че нещата са много по-сложни, отколкото някой е предполагал.

   Един по един членовете на отряда биват убити, а извършителят е неизвестен и винаги върви с една крачка пред останалите. За героя на Шварценегер - Уортън по прякора Брийчър, нещата също се усложняват. Защо членовете на екипа намират смъртта си? Всички те по един или друг начин са замесени в това престъпление. Вероятно са си мислили, че ще могат да заблудят разследващите органи, но твърде скоро се разбира, че нещата вече излизат неудържимо извън контрол. Сега, изправени пред трудна ситуация, всички искат да знаят отговорите на много въпроси. Какво ще се случи накрая и кой всъщност е анонимният убиец, който без никакви угризения отнема човешки животи - ще оцелее ли Уортън?

Посетен: 1399
почивка