Сценарист: Крейг Мейзин, Джери Ийтън

                Режисьор: Сет Гордън

                В ролите: Джейсън Бейтман, Бен Фалкон, Джон Фавро, Дженезис Родригез, Кларк Дюк, Морис Честнът, Мелиса Маккарти, Робърт Патрик, Аманда Пийт, Маги Елизабет Джоунс, Джон Чо, Ти Ай

 

   За всяка жена няма нищо по-хубаво от това да разполага с всичките пари на света и изобщо да не се тревожи за бъдещето. Това най-добре от всички знае Даяна, която е богата и поради това може да си позволи лукса да живее в покрайнините на Орландо. Благодарение на кредитната карта, която притежава, тя може да пазарува всичко всеки ден. Тази карта обаче не е нейна и именно това поставя началото на поредицата от смешни и забавни моменти, от които е съставена криминалната комедия Самоличност на аванта. Мелиса Макарти изиграва Даяна, а екранен партньор на нея е Джейсън Бейтман. Неговият персонаж е счетоводителят Санди, на когото именно принадлежи кредитната карта. Той живее в другия край на града, но повече от всичко на света си иска картата.

   Срещата между двамата е не само неизбежна, но и много наложителна за Санди Патерсън. Репутацията му е чиста и неопетнена, но ако загубата на картата стане известно достояние, нещата ще се променят. Ето защо той се впуска в отчаяна и трудна надпревара с времето, което изобщо не тече в негова полза. В рамките само на седем дни счетоводителят на всяка цена трябва да намери кредитната карта и да обърне резултата в своя полза. Какво ще последва, когато двамата главни герои се изправят очи в очи? Как ще се почувства Даяна при мисълта, че с нейния охолен начин на живот е свършено? Това са само част от въпросите, които по всяка вероятност вълнуват зрителската аудитория. Има само един начин да се разберат техните отговори – като се изгледа до края тази смешна и свежа комедия. Една кредитна карта е в основата на сериозен конфликт, който трябва да намери колкото се може по-бързо своето ефикасно решение.