Режисьор: Феликс Фуксщайнер

                В ролите: Мария Ерих, Янис Нивюнер, Вероника Ферес, Уве Коскиш, Катарина Тхалбах, Флориан Бартоломей, Лаура Берлин, Сандра Боргман, Руфъс Бек и др.

 

   В Сапфиреносиньо отново ще станем свидетели на невероятните приключения на Гуендолин Шепърд. По всичко изглежда, че такава е орисията на младата жена – да участва в невероятни по характер преживявания. Тя продължава своето пътуване през времето, което обещава да е достатъчно вълнуващо и интересно. На Гуендолин тепърва предстои разрешаването на сложни и заплетени загадки, от чийто изход вероятно зависят много неща. Преди всичко обаче тя ще трябва да се научи да се държи като дамите отпреди 3 века. Машината на времето я отвежда в 18-ти век, където ценностите и моралът са имали друго измерение. Вярна на своя стил обаче, младата жена е решена да се справи с всичко и да се завърне като краен и безспорен победител от поредните приключения. За зрителите остава единствено да им се насладят, като изгледат филма Сапфиреносиньо отначало докрай.

   Това е втората част на трилогията Скъпоценни кaмъни – прочутият роман, по който се прави продукцията. Първата част бе озаглавена Рубиненочервено и беше заснета миналата година. Сега също ни очаква един невероятен филм, който за нищо на света не бива да се пропуска. Какво още очаква Гуендолин? Тя има сериозни основания да мисли, че неин близък крие ужасна и опасна тайна. Тя може сериозно да заплаши семейството. Когато обаче се запознава с нов приятел, всичко започва да изглежда сравнително по-лесно. Ето защо, имайки подкрепата на човек до себе си, Шепърд с лекота и готовност се впуска в поредното приключение. Как обаче ще завърши всичко и няма ли отново да станем свидетели на непредвидим финал? Всичко е в ръцете на режисьора, който е доказан майстор от световна величина. Феликс Фуксщайнер се доверява и на изключителен актьорски състав, благодарение на който успява да ни накара напълно да станем съпричастни към приключението и да очакваме с нетърпение развоя на пътуването във времето.Посетен: 1390
почивка