Сценарист: Кейт Анджело
 
Режисьор:Джейк Касдан

В ролите: Джак Блек, Роб Кордри, Ели Кемпер, Роб Лоу, Камерън Диас, Джейсън Сигъл, Мелиса Пауло, Джеф Шадоу


   Ани и Джей се намират в началото на своята връзка, ето защо нямат причина да са нещастни. Те искрено се забавляват по различни начини, но един ден им хрумва нещо наистина необичайно? Кой дава тази щура идея или и двамата са единодушни, че трябва да се осъществи? Не е ли прибързано тяхното действие и няма ли накрая това да им създаде много проблеми? Двамата решават да изпробват всички сексуални пози, които знаят. Дотук няма нищо необичайно. Въпросът е обаче, че Ани и Джей решават да запишат любовните си игри на видео. И така, в продължение на няколко часа двамата се наслаждават на авантюрата си. Всичко обаче коренно се променя, когато внезапно те откриват, че след време записът им е изчезнал. От този момент животът на двойката тръгва в противоположна посока. Преди всичко те трябва да намерят записа колкото се може по-бързо. В противен случай всеки момент някой може да научи за техните любовни приключения и те да станат публично достояние.

   Къде се намира сега изчезналият запис и няма ли той да се превърне в достояние на всички хора по света. Достатъчно е просто той да бъде качен в Интернет и по този начин всеки ще може да види двамата в откровени и неудобни пози. Ето защо Джей и Ани се впускат в издирване на записа, на който са записали своите секс приключения. Макар и комедия, филмът може да бъде считан и като своеобразен трилър. На зрителите предстои да изживеят всички емоции заедно с героите, докато те всячески се опитват да открият записа. Ива ли възможност той да бъде открит навреме и никой да не научи за него или вече е твърде късно? Една двойка решава да се позабавлява по един нестандартен начин. Когато планът им е осъществен, те се чувстват в добро настроение от случката. Изчезването на записа обаче бързо охладява ентусиазма им и сега те на всяка цена трябва да предотвратят неговото публикуване в мрежата. На какви изпитания ще бъдат подложени Ани и Джей?

   Един секс запис може да донесе много проблеми и главоболия и двамата герои отлично осъзнават своето положение. Макар и малко нестандартно, това си е тяхното лично пространство. Ето защо те с пълно основание си искат това, което им принадлежи? Ще се намери ли накрая записът или преди да са взети необходимите мерки, той ще се появи в Интернет пространството? Ще успеят ли Джей и Ани да намерят първи записа и да се спасят от срама, който неизбежно ги очаква? Предстои ни една вълнуваща трилър-комедия, в която двама души се забавляват малко нестандартно. Когато записът внезапно изчезва, те са изправени пред най-голямото предизвикателство в живота си. Ако искат да останат неразкрити техните любовни игри, им остава единствено да вложат всичките си усилия в намирането на така ценния запис. Това обаче никак няма да е лесно, защото времето не тече в тяхна полза. Какъв ще бъде финалът на филма, зрителите ще разберат едва след като изгледат Секс запис.Посетен: 2075
почивка