Премиера в България: 28.11.2014

                Световна премиера: 26.11.2014

                Сценарист: Джонатан М. Голдстийн, Джон Морис, Майкъл Марковиц, Шон Андърс, Джон Франсис Дейли

                Режисьор: Сет Гордън

                В ролите: Дженифър Анистън, Кристоф Валц, Кевин Спейси, Кели Стейбълс, Сузи Накамура, Крис Пайн, Чарли Дей, Джейсън Съдейкис, Джейсън Бейтман, Джейми Фокс, Джонатан Банкс

 

    В комедията Шефове гадняри 2 зрителите ще имат възможността не само да се насладят на играта на редица добре известни актьори. Освен това пред тях се открива шанса още веднъж да видят в какви приключения ще се забъркат тримата главни герои, добре познати на аудиторията от първата част. И тримата са вече твърдо решени да нямат никакви шефове, на които постоянно да дават обяснения и да се отчитат. Вместо това – като едни истински и смели предприемачи – са твърдо решени да си основат собствена компания и да станат основни конкуренти в бизнес средите. Дали обаче намерението им ще се осъществи докрай и през какви изпитания ще преминат, докато видят мечтата си напълно осъществена?         

    Скоро тримата се оказват изиграни от ловък и хитър инвеститор, който ги завлича с големи парични суми. Приятелите са на ръба на отчаянието – нещо напълно нормално предвид положението, в което се намират към настоящия момент. Изгубването на толкова много пари, вложени в откриването на дълго желаната фирма, ги подтиква да вземат единственото възможно решение в случая. То е да отвлекат сина на инвеститора и да поискат достатъчно висок откуп за освобождаването му, с който да си възвърнат паричните загуби. Така следват поредица от много забавни и смешни моменти, на които зрителите ще станат преки свидетели. Дали инвеститорът ще плати така лесно откупът, който искат за сина му или ще действа по съвсем друг начин, който ще изненада неприятно тримата похитители?

 Посетен: 1049
почивка