Режисьор:Ричи Мехта

В ролите: Джилиан Андерсън, Ръфъс Силуел, Хали Джоел Озмънд и др.

   Ричи Мехта е режисьор на вълнуващото трилър приключение Ще те следвам навсякъде. Великолепната игра на актьорите също има решаващо значение за това да се получи стойностна и смислена продукция, която да остави в почитателите на този жанр единствено и само добри впечатления. В този си филм Мехта залага на имена като Джоел Озмънд, Ръфъс Силуел и още много други, а крайният резултат е несъмнено качествен филм, който на всяка цена трябва да се гледа. Сега цялата кино аудитория ще има възможността да се наслади на интересния и увлекателен сюжет, който обещава да ни държи в напрежение до самия край на продукцията. Какъв ще бъде финалът обаче - добър или лош - това става ясно едва на края, а дотогава единственото, което могат да правят зрителите, е да гадаят и да предполагат най-различни и разнообразни варианти.

   Когато известен учен внезапно изчезва по време на бизнес пътуване, съвсем естествено семейството му е силно притеснено. Причините за това са много, включително и тези, свързани с липсата на скъп и близък човек. Когато става ясно, че ученият едва ли ще бъде открит, майката и синът са силно отчаяни. Те нямат друг избор, освен да се примирят със съдбата и да се борят с живота, който им предстои да водят от този момент. Надеждата за положителна промяна обаче винаги умира последна, независимо колко тежки и лоши изглеждат сегашните обстоятелства. Това се потвърждава категорично, когато известно време след изчезването на учения майката и синът се натъкват на странно обстоятелство. Какво е то и защо всъщност им дава основание да предполагат, че изчезналия все пак може да се върне? Това със сигурност е основният въпрос, който вълнува зрителите.

   За да разберат неговия отговор обаче, те на всяка цена трябва да изгледат вълнуващия трилър. Решени твърдо да не се предават въпреки трудностите, синът и майката веднага се хващат за предоставената от съдбата възможност. Дали наистина ученият ще бъде открит или всичко ще се окаже една напразна илюзия - това също става ясно в края на филма. Дотогава обаче на зрителите изобщо няма да им е скучно - вместо това те ще бъдат държани в напрежение, а динамичният и интересен сюжет обещава да бъде много изненадващ и непредсказуем. Всеки с основание би се разтревожил, ако близък от семейството изчезне, при това по време на обикновено бизнес пътуване. Въпросът е дали изчезването има нещо общо с работата на учения или пък той просто е станал случайна жертва на похитители? Това също е един от основните въпроси във филма.

Посетен: 996
почивка