Режисьор: Макс Никълс

                Сценарист: Макс Никълс

                В ролите: Джесика Зор, Левин Рамбин, Аналей Типтън, Майлс Телър, Скот Мескади, Берто Колон, Брайън Питсас, Виктор Круз, Джош Салатин

 

   Свалка за две нощи - може ли да се получи такова нещо между двама души? Обикновено свалячите действат бързо и успяват да се справят с набелязаната цел само за една вечер. Това важи не само за мъжете, но и за жените. Много скоро обаче главните герои в романтичната комедия на Макс Никълс ще разберат старата максима, че всяко правило си има изключения. Никълс е отговорен и за написването на сценария, а в главните роли са Джесика Зор, Леви Рамбин и още много други добре познати имена от света на киното. Как се стига до подобна ситуация при положение, че в свалките няма нищо трудно? Двамата герои са принудени да почакат, и то поради независещи от тях фактори. Такива например могат да бъдат климатичните условия.

   Когато се разразява снежна виелица, запознанството на живо между мъжа и жената трябва да се отложи. Преди това те вече са се опознали посредством чатене в онлайн пространството. Докъде обаче са стигнали в своето взаимно опознаване и най-важното – ще попречи ли лошото време за осъществяването на техните намерения? Всичко това и още много други неща ще разберат членовете на зрителската аудитория, но не и преди това да изгледат до самия край невероятната романтична комедия. По принцип подобен тип филми са предназначени да разтоварват зрителите – нещо, което настоящата продукция постига по категоричен начин. Със сигурност ни очакват много забавни моменти и перипетии, които двамата свалящи се трябва да преодолеят. Има огромна вероятност нищо между тях да не се получи, ако условията във времето не се подобрят. Така или иначе единственото, което към настоящия момент могат да направят героите, е да чакат и да се надяват. Дали обаче резултатът ще се обърне в тяхна полза и каква ще е цената за положените взаимни усилия?