Режисьор: Кристиън Е. Кристенсен

                Сценарист: Карл Мюлер

                В ролите: Руфъс Сюъл, Рик Рейц, Дженифър Карпентър, Томас Макдонъл, Леа Пайпс, Аделаида Кейн, Алисия Дебнем Кери, Джим Макини, Итън МакГи, Джон Стефорд и други

 

   Винаги, когато започне изчезването на хора, това води до притеснения и подозрителност. В случаите, когато жертвите са все млади и принадлежащи към религиозна секта момичета, това е повод за още по-голям страх и паника. Фактите обаче трябва да се приемат и точно това се опитват да направят представителите на сектата. Защо обаче момичетата едно по едно се губят от хоризонта и има ли поне минимални шансове да се намери извършителят на това деяние? За да разберат това, зрителите за нищо на света не бива да пропускат един от най-добрите трилъри за настоящата 2014-та година. Карл Мюлер пише сценария на продукцията, а за режисьорските детайли е отговорен Кристиън Кристерсен. През какви изпитания ще преминат всички и най-важното – ще се разбере ли откъде идва източникът на техните тревоги? Едно е сигурно на много повече от сто процента – там, където се крие дяволът, е зловещо, страшно и ужасно. Докога ще продължи този кошмар, събуждането от който поне за момента изглежда като мираж?

   За останалите членове на сектата е притеснителен и още един факт. Те са предимно по-възрастните, които са на мнение, че старо и древно проклятие е започнало отново да преследва тяхната организaция. Други пък са на мнение, че виновен за всичко е някой, който се намира между тях и е вътрешен човек. Каква е жестоката истина и ще се върне ли поне едно от момичетата, за да разкаже за преживените неща? Какво се случва с жертвите, след като изчезнат – убивани ли са или пък ги държат в плен? Това са само малка част от въпросите, които гризат любопитството на зрителската аудитория. Има само един начин за тях да разберат какво ще се случи – той е да изгледат вълнуващия трилър до самия край.