Режисьор: Бен Фалкон

                Сценарист: Мелиса Маккарти, Бен Фалкон

                В ролите: Мелиса Маккарти, Миа Фрамптън, Марк Дуплас, Дан Акройд, Кати Бейтс, Сюзан Сарандън, Алисън Джани, Бен Фалкон, Сара Бейкър и др.

 

   За младата жена Тами настават трудни времена, но тя показва изключителните черти от своя характер. Невероятната комедия на Маккарти и Фалкон несъмнено трябва да се гледа от зрителите, които искат да изживеят много приятни и незабравими мигове. Маккарти взима активно участие в написването на сценария, а освен това се нагърбва и с изпълнението на главна роля. От своя страна Фалкон отговаря за режисурата на продукцията и също участва в писането на сценария. Тами – едно момиче, което вече има два сериозни проблема. Тя трябва да мисли за всеки от тях и в същото време да се опита да води досегашния си начин на живот. Първо е уволнена от работа, а като капак на всичко открива, че нейният мъж има връзка с друга жена.

    На нейно място по всяка вероятност много жени ще изпаднат в продължителна и дълбока депресия. Те имат всички основания да го направят. Когато обаче жената се казва Тами, няма нищо сигурно и трайно. Вместо да се отчая от ситуацията, в която се намира, момичето решава да замине на пътешествие за Ниагарския водопад. В компанията на своята луда и забавна баба, Тами много скоро ще установи, че не е никак трудно да се забавлява въпреки трудностите. Крайният резултат от комбинацията между баба и внучка с еднакво мислене е много смях, забавление и положителни емоции за зрителите. Сюзън Сарандън, Кати Бейтс, Сара Бейкър и още много други актьори взимат участие в режисираната от Фалкон продукция. Самият режисьор също участва във филма, който се нарежда сред най-добрите комедии за настоящата 2014-та година. Как ще завърши всичко за младата жена – може би по време на пътуването тя ще намери човек, с когото да прекара остатъка от живота си? Няма как да разберем преди края на филма.

 Посетен: 1210
почивка