Режисьор: Рики Блит

                В ролите: Шон Тъкър, Алексис Мейтланд, Джед Рийс, Уил Сасо, Джон Крайър, Стефани Зостак, Ричард Рой Сътан, Джулия А. Лонг, Джоди Ларат

 

   Докъде е готов да стигне един лудо влюбен мъж, за да бъде с жената на живота си? Ако някой попита Рики, той едва ли ще знае отговора на въпроса поне на първо време. Тъй като обаче той е вече на 40 години и все още е ерген, му е време сериозно да се замисли за създаването на семейство. Когато най-накрая среща жена, подходяща за него, всичко със сигурност ще се нареди според очакванията му. Поне така си мисли той сега, но скоро мнението му в това отношение ще се промени коренно. Рики е управител на хранително заведение, ето защо няма особена причина да се безпокои за финансовото си състояние. Той вече има и жена до себе си – защо тогава все още не изпитва пълно щастие?

   Отговорът на този въпрос е много прост – защото жената е всъщност омъжена и има съпруг, с когото живее. За да остане с Рики, тя или трябва да се разведе, или внезапна смърт да сполети съпруга. Жената не се колебае много да избере този вариант, само че убийството трябва да бъде извършено от Рики. Дали той ще приеме така лесно поставената му задача? Когато човек е влюбен, той често е със замъглен разсъдък и не може да мисли трезво. Срещнал половинката си в сайт за запознанства, за него вече няма нищо по-важно от това да е заедно с нея. Сега обаче е време да се измисли перфектният план за убийство, който по никакъв начин да не насочи полицията по петите на Рики и „вдовицата”. Възможно ли е да се осъществи това престъпление и ако да, каква ще е крайната цена за това? В тази изключително качествена криминална комедия Шон Тъкър, Джед Рийс, Уил Сасо и още много други актьори ни въвеждат в един вълнуващ свят.

 Посетен: 935
почивка