Сценарист: Дрейк Доремус, Бен Йорк Джоунс

                Режисьор: Дрейк Доремус

                В ролите: Фелисити Джоунс, Кайл Маклоклън,Гай Пиърс Бен Шекман, Ейми Райън, Александра Уентуърт, Брендан Дулинг, Хюго Бекер, Луси Девънпорт

 

   Дрейк Доремус е режисьор и сценарист на драмата Вдишвай с участието на Фелисити Джоунс и Гай Пиърс. Това са само две от имената, които се открояват в целия актьорски състав. Главният герой във филма е Кийт Рейнолдс, който в края на летния сезон решава да се отдаде на спомени от отминалото време. Това време е свързано с периода от живота му, когато той е изгряващ музикант в Ню Йорк. Наред с това Кийт и съпругата му Мегън имат още поводи за размисъл. Те очакват с нетърпение последната гимназиална година на своята дъщеря Лорен. Ето защо всичко за Рейнолдс до момента върви гладко и без никакви проблеми. Хубавите поводи продължават, когато Кийт получава предложение да стане главен виолончелист в редиците на манхатънския симфоничен оркестър. Това е шанс, който той не може да пропусне.

  За фамилията обаче предстои още едно предизвикателство, което обаче може да има и други последици. Когато в дома им се настанява младата студентка Софи, всичко се преобръща на триста и шейсет градуса. Момичето е в Америка по програма, свързана с културния обмен на студенти от различни страни. Веднъж заживяла в дома на Рейнолдс, тя става причината за сериозни промени. Те няма да подминат нито един от членовете на семейството, включително и виолончелиста. Благодарение на присъствието на младата жена, той ще открие нови и интересни неща за себе си. Аспектите на характера му, за съществуването на които преди не е подозирал, сега се показват на повърхността. Докъде ще стигнат промените в семейството и няма ли някоя от тях да бъде в негативен план? Ще се породи ли добро приятелство между Софи и дъщерята на Кийт и Меган, която също като студентката е млада? Всичко това ще разберат зрителите, които изгледат до край една от най-добрите продукции в жанра драма филми.