почивка

Сценарист: Орен Юзиел,Джон Хил,Майкъл Бакол, Родни Ротман
Режисьор:Фил Лорд
, Крис Милър
В ролите: Ник Оферман, Питър Стормаер,
Роб Ригъл, Ричард Греко, Джо Крест,Дейв Франко,Чанинг Тейтъм,Джон Хил,Айс Кюб
Оператор:Бари Питърсън

Продуцент:
Нийл Х. Мориш,Джон Хил,Чанинг Тейтъм

 

    Култовата комедийна продукция Внедрени в час по всяка вероятност е оставила много добро и трайно впечатление в зрителите. Сега на всички тя им предстои да изживеят още едно незабравимо и вълнуващо приключение, в основата на което са двамата добре познати главни герои. За тези от зрителите, които не са гледали първата част, техните имена са Шмид и Дженко. В техните роли влизат двамата актьори Чанинг Тейтъм и Джона Хил, които са забележителен тандем и в този епизод. Какви предизвикателства очакват двамата герои и дали те ще се справят успешно с тях? От какво естество е мисията, която те получават и несъмнено трябва да изпълнят успешно? Щом на сцената се появят Дженко и Шмид, смехът и многобройните забавни моменти са гарантирани на сто процента. Те отново биват внедрени, но сега положението за тях ще се променя постоянно, ето защо е необходимо постоянно да бъдат нащрек.

   В отбора на колежа Дженко среща близка и сродна душа, а в същото време Шмид се вписва по великолепен начин при бохемите. Така и двамата внедрени агенти сами усложняват своята мисия и тя често е застрашена от провал. Какво ще се случи в колежа след като и двамата влязат вътре и започнат да изпълняват мисията си? Няма ли да бъдат разкрити веднага в резултат на своето несериозно отношение или все пак винаги ще успяват да се измъкват на косъм, докато зрителите пред екраните ще се забавляват искрено с това, което им се случва? Партньорските отношения на двамата са поставени на сериозни изпитание именно поради отцепването им съответно при бохемите и сродната душа. Ще настъпи време, когато агентите все пак ще трябва наистина да изпълнят мисията си, но дали ще успеят да го направят предвид стеклите се обстоятелства? Това ще разберат всички, които изгледат филма.

   За Шмид и Дженко е важно не просто да разрешат случая. Повече от всичко друго те трябва да демонстрират уменията си на зрели и възрастни хора. Ако се държат като колежаните, нещата очевидно няма да се развиват според техния план. Това предизвикателство е трудно за двамата герои, но друг начин за успешното изпълнение на задачата просто не съществува. И така, двамата трябва да решат какво да правят - да се държат като зрели хора или да се оставят на течението.Колежът за тях може да се окаже най-хубавото нещо, което някога им се е случвало. За целта обаче от юноши с колежански манталитет двамата трябва да надянат маските на сериозни и възрастни хора. Една невероятна комедия, която гарантира много добро настроение и положителни емоции през цялото време. Дженко и Шмид са най-забавните агенти под прикритие на екрана и това проличава най-ясно, когато дойде време да изпълняват мисия.Посетен: 1648