Премиера в България: 30.05.2014

                Световна премиера: 23.05.2014

                Сценарист: Клер Сера, Айвън Менчел

               

Режисьор: Франк Корачи

                                В ролите: Ема Фурман, Ана Колуел, Уенди МакЛендон-Кови, Тери Крюз, Ема Фурман, Кевин Нийлън, Джоел Макхейл, Дрю Баримор, Бела Торн, Адам Сандлър

 

   Лорън и Джим са имената на двамата главни герои в невероятната романтична комедия Заедно по принуда. Те са самотни родители, които след като завършват по катастрофален начин първата си среща, се заричат никога повече да не се виждат. Това всъщност е единственото нещо, по което и двамата са единодушни. Твърде скоро обаче родителите разбират, че това дадено обещание няма как да се спази в рамките на поне една седмица. Точно толкова ще трябва да живеят в общ апартамент в луксозен хотел в африкански сафари курорт. Двете семейства са там на почивка и обстоятелствата ги събират под един покрив.

   Въпросът сега е какво ще се случи с изиграните от Адам Сандлър и Дрю Баримор герои, за които това е трети съвместен комедиен проект след безспорния успех на 50 първи срещи и Сватбеният певец? Първоначалните впечатления често са напълно погрешни и това е само едно от нещата, което и двамата ще осъзнаят, докато живеят в апартамента заедно по принуда. Така, след като съдбата ги събира отново, дали няма между тях да се възроди силна любов? За да разберат това, а и още много други неща, зрителите на всяка цена трябва да гледат невероятната романтична комедия, която няма начин да остави в тях лоши и негативни впечатления.