Премиера в България: 14.02.2014
Световна премиера: 14.02.2014
Сценарист: Акива Голдсман

Режисьор: Акива Голдсман

В ролите: Мат Боумър, Луси Грифитс, Кевин Кориган, Уилям Хърт, Джесика Браун Финдли, Дженифър Конъли, Колин Фарел, Ръсел Кроу, Уил Смит
Оператор: Кейлъб Дешанел
Продуцент: Майкъл Тадрос, Марк Плат, Акива Голдсман, Тони Олард

 

   Колин Фарел, Уил Смит и Ръсел Кроу са актьорите, които изпълняват главни роли във филма Зимна приказка в Ню Йорк. Питър Лейк е професионален крадец, който си изкарва прехраната посредством обири на къщи. При поредния си опит да обере луксозна къща, той попада на дъщерята на собственика на сградата. Момичето се казва Бевърли и страда от тежко заболяване. Между тях двамата още от пръв поглед пламва силна любов, за която ще трябва доста да се борят.

   Докато здравословното състояние на Бевърли се влошава и никой не вярва в нейното оздравяване, то Лейк също има за какво да се тревожи. Скоро той се оказва мишена на известен престъпен бос, който се казва Пърли Соумс. Защо Соумс е вдигнал мерника на Лейк и дали той ще успее да се изплъзне от лапите на преследвачите, които няма да се спрат пред нищо, докато не го убият? Докато прави опити да остане жив, Лейк не спира да мисли и за Бевърли. В този невероятен филм с елементи на фантастика, по думите на неговия режисьор, действието се развива на границата между 19-тото столетие и нашето съвремие. Ще се запази ли любовта на Питър и Бевърли въпреки всичките трудности, през които те трябва да преминат?

           

 Посетен: 962
почивка