Aloha

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Цяла плеяда от известни и много популярни актьори взимат участие в невероятната романтична комедия на Кроу. Това е личност, която ни доказва убедително, че само един човек също е в състояние да предложи на зрителската аудитория качествена филмова продукция. Кроу е едновременно режисьор, сценарист и продуцент на своя филм, чиято световна премиера официално трябва да се състои на 29-я ден от петия месец от годината. Ето защо не ни остава още толкова много време – само месец и половина. Що се отнася до имената на актьорите, които са натоварени с изпълнението на главните роли, достатъчно е само да се споменат Алек Болдуин, Ема Стоун и Бил Мърей. Екранни техни партньори са още Рейчъл Макадамс и Брадли Купър, а всеки един от тях може да се похвали с изключително успешна кариера в киното. Сега всички те са на едно място, ето защо ни остава да видим дали екипът ще се сработи.

    В центъра на сюжетната линия са продуцент и пилот, всеки един от които трябва на всяка цена да успее в своето начинание. Друг е въпросът обаче, че това няма как да се получи толкова лесно. Докато продуцентът иска на всяка цена да подпише договор с една звезда от бранша на изкуството, то пилотът получава много опасна и рискована задача. Той трябва да се заеме с изследването на сателити, които по всяка вероятност са оръжия, предназначени да порзят голям обект. Какво ще се случи в тази комедия и дали между двамата главни герои и жената, с която продуцентът иска да подпише договор, има свързваща нишка? Този въпрос със сигурност вълнува голяма част от зрителската аудитория, но тя ще трябва да прояви още малко търпение, за да проследи съдбата на героите, а  тя обещава да е много интересна и вълнуваща.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 55

Aloha