Kidnapping Freddy Hineken

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Фреди Хайнекен е една от най-известните и едновременно с това богати личности на века, но дори и той не е застрашен от това да му се случи най-лошото. То много скоро му се случва и тогава всичко, което е постигнал през годините, може да се срине само с едно леко побутване. Когато става жертва на отвличане, биреният магнат по всяка вероятност все още си мисли, че може да се измъкне. Той обаче много скоро ще разбере, че нещата са далеч по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед. Исканата за откупа парична сума е рекордно висока – такава едва ли някога досега са искали похитителите, дръзнали да отвличат известни личности. Какво ще се случи със собственика на една от най-харесваните и консумирани бири по света? Нима тя ще загуби от блясъка си, когато господарят слезе от сцената? Ще разберем всичко това само при положение, че изгледаме филма.

   На 27 март ще се състои премиерното излъчване на филма за страната, а в главните роли ще видим все актьори от световна величина. Сред тях особено ярко изпъкват две имена – тези на Сам Уорингтън и на Антъни Хопкинс. Всеки един от тях има не една и две завинаги оставащи в сърцата на зрителите роли, а в този филм те за пореден път ще ни демонстрират своите способности. Въпросът сега е дали Фреди Хайнекен ще се завърне жив, за да може отново да поеме управлението над компанията или пък тя ще има нов собственик? Всичко зависи само от едно нещо – трябва исканият откуп, колкото и да е висок, да бъде платен. В противен случай всичко отива по дяволите, а това едва ли е сценарият, който Фреди би искал.. Не всичко обаче е в неговите ръце, особено при положение, че за животът му има поставен ултиматум, който изтича..

 

Жанр: Документални филми Екшън филми Криминални филмиГледано: 92

Kidnapping Freddy Hineken