Obvious child

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Режисьор: Джилиан Робеспиер

                Сценарист: Джилиан Робеспиер

                В ролите: Дейвид Крос, Ричард Кайнд, Джени Слейт, Габи Хофман, Джейк Лейси, Гейб Лидман

 

   Животът на комиците винаги е интересен и непредвидим. Това важи за абсолютно всички от бранша, независимо дали са мъже или жени. И докато на сцената тези хора са винаги в добро настроение и осигуряват забавление за публиката, в същото това време те може да са разтърсвани от дълбоки и лични преживявания. За Дона животът е преди всичко сцената, където тя излиза всяка вечер и весели хората със своите монолози. Основна тема в тях е животът на жените във всичките негови аспекти. Комичката е на мнение, че в живота на всяка жена винаги има достатъчно материал и неща за обсъждане. Освен това тя не се колебае смело да разкрива пред хората съкровени неща от своя личен живот, включително и сексуалния.При това тя го прави по един оригинален и иронизиращ начин, което я превръща в любимка на публиката.

   Дона обаче е преди всичко човек и чак след това актьор. Като личност, тя не е застрахована да преживее неприятни неща в личен план. Така след като прекарва една нощ с мъж, Дона скоро разкрива, че в корема си носи общото им дете. Това определено е новина, която я разтърсва емоционално и чисто човешки. Какво ще предприеме актрисата при това стечение на обстоятелствата. От иронизаторка на женския живот, сега самата тя изпада в незавидно и тежко положение. По всяка вероятност тя трябва да научи нещо повече за правата на забременелите по този начин жени и да намери решение на проблема си. Междувременно изявите на сцената трябва да продължат, защото публиката я очаква. Лесно ли ще бъде на Дона да съчетава работните си ангажименти с проблемите, които вече има в личен план? Тази романтична комедия за нищо на света не трябва да се пропуска от почитателите на продукции от жанра.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 81

Obvious child