Бъди като водата

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Бъди като водата или като Брус Лий, което е в случая едно и също нещо. Товае репликата а актьора,с която той остава в историята и сърцата на своите верни фенове. Не само че е считан като изключителен майстор и познавач на бойните изкуства, но е и за времето си един от най-успешните екшън актьори. Неговите продукции, до една свързани с бойните сцени и понякога с партньорството на Чък Норис, и до днес се радват на изключително голяма популярност. На седми юни е световната премиера на биографичната продукция за Лий, режисирана от Бао Нгуен. А по отношение на това какъв човек е актьорът, именно тази цел си поставя с филма Нгуен.

      Бъди като водата е фраза, която може да има различни тълкувания и всеки е свободен да подходи към нея свободно. От една страна, тя може да символизира спокойствието и мъдростта у хората, а от друга, ако е свързана с буйното течение, може да оприличава хората като твърдо решени да вървят докрай за постигането на своите цели. И в двата случая е ясно, че Лий черпи от мъдростта на азиатците, за които всъщност не всички имат добро мнение. Нещо повече, Лий посвещава много от енергията си за това да си намери място под слънцето и да докаже, че расистките обиди към хората с дръпнати очи са напълно незаслужени. Успял ли е да постигне целта си или преждевременната му смърт остави още много въпросителни в тази насока?

Жанр: Биографични филмиГледано: 91

Бъди като водата