Бандите на Атланта

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Брус Уилис и Майк Тайсън си партнират в трилъра Бандите на Атланта, като по този начин правят интереса към филма огромен в световен мащаб. Броени дни ни делят от момента, в който лентата тръгва на голям екран. Това ще се случи на седемнадесети май, което се пада вторник. И макар че все още има време, няма начин милиони потребители да не са изгледали поне основния трейлър. Джаред Кон е човекът, който създава този филм благодарение на качествата си като режисьор и сценарист. Той явно добре познава вкусовете на публиката и не се колебае да събере на едно място звезди от калибъра на Тайсън и Уилис. Последният и без това умира трудно, така че е в свои води.

      Бандите на Атланта са свирепи и постоянно воюват помежду си на улицата и при едно такова сражение убиват невинно момиче. То се оказва дъщеря на бившия член на морската пехота Уилям Дънкан, който първоначално се уповава на полицията. Но времето тече и няма резултат, така че опечаленият баща започва да раздава правосъдие. Виждайки сметката на виновниците, той без да иска настъпва взривоопасна мина. Единият от бандитите е син на мафиот, който има много влияние и пари. Парадоксът е, че на сцената сега се появява още един опечален баща. Той обаче е от страната на лошите, а Дънкан се оказва в центъра на истински хаос. От една страна го преследва мафията, а от другата са бандитите от Атланта. Дали ще успее да се измъкне невредим?

Жанр: ТрилъриГледано: 46

Бандите на Атланта