Бавачка

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Айша започва работа като бавачка в едно семейство, което живее в Горен Ийстсайд. Това място не е за всеки, още повече, че там има тъмни и нечисти сили. Във всеки един момент те могат да изплуват на повърхността и тогава тежко и горко на онзи, който се изпречи на пътя им. По принцип в нормалния живот такова нещо не може да се случи, но продукцията е от жанра хорър с елементи на трилър. Вече става ясно защо не всичко е нормално за обикновените хора и още повече за Айша. Но тя вече е попаднала в капана на страха и няма как да се измъкне, освен ако не прояви находчивост и решителност за спечелване на битката.

       Бавачка е филм, който се излъчи по кината на 23-ти януари и от тогава сигурно се радва на немалък процент гледаемост. Това обаче още не може да се каже за зрителите от България, защото филмът едва отскоро е на разположение за гледане. Джусу като режисьор и сценарист се справя забележително с филма, в който Айша трябва да спаси живота си и американската мечта. За секунда не е преставала да я преследва, а ето че сега трябва да мисли и за гледаното от нея дете. Какво ли правят майката и таткото, че са толкова зловещи и потайни? Време е мистерията да бъде разбулена, а времето на героите изтича. Накрая само един или най-много двама ще се радват на живот и здраве, което ще е отнето на другите.

Жанр: Трилъри Филми на ужаситеГледано: 75

Бавачка